Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun-Vin 8.00AM - 18.00PM
atentie la furnizorii de echipamente self service

Alegeti cu grija furnizorul de echipamente self service!

In ultimii ani tot mai multe persoane care detin autoturisme si-au dat seama de avantajele pe care le ofera spalatoriile self service si au inceput sa renunte la spalatoriile clasice. Odata cu cresterea cererii pentru echipamentele de spalare self service au inceput sa apara peste noapte oportunisti si firme „de garaj” care promit furnizarea de echipamente la preturi mici. Va sfatuim ca atunci cand va hotarati sa luati in calcul investitia intr-o spalatorie self service sa luati in calcul mai multe intrebari pe care ar trebui sa le adresati viitorului partener de afaceri.

Furnizorul a mai construit echipamente pentru spalatorii self service?

Aceasta este prima intrebare pe care ar trebui sa o adresati firmei care urmeaza sa va furnizeze echipamentele. Multe dintre firmele aparute peste noapte nu au construit si nu au personal care sa realizeze instalatii profesionale. Cereti referinte sau numere de telefon de la parteneri carora le-au furnizat instalatii. Cautati firma pe Google si analizati recenziile lasate de alte firme care au avut in trecut relatii comerciale cu furnizorul analizat.

Noi la Wash Italia va putem furniza referinte atat de la clienti din Romania cat si din Italia. Wash Italia este furnizor cu traditie pentru echipamente profesionale pentru spalatorii de peste 30 de ani !

In imaginile de mai jos sunt doua instalatii cu presiune pentru camera tehnica pentru o spalatorie cu 6 rampe de spalare si respectiv 2 rampe de spalare realizate pentru 2 clienti din Romania.

echipamente spalatorie self service 6 piste
echipamente spalatorie self service 6 piste
echipamente spalatorie self service cu 2 piste
echipamente spalatorie self service cu 2 piste

Furnizorul detine propriile spalatorii?

Daca furnizorul de echipamente detine propriile spalatorii self service puteti testa instalatiile care urmeaza a fi furnizate. Wash Italia detine spalatorii atat in Romania cat si in Italia. Recent am modernizat spalatoria proprie din Ramnicu Valcea cu instalatii de ultima generatie pe care le puteti vedea si testa pe strada Barajului nr. 12.

In imaginea de mai jos vedeti spalatoria noastra „Toricanii” din Ramnicu Valcea.

spalatorie self service cu 6 piste
spalatorie self service cu 6 piste

Furnizorul de echipamente detine hale proprii de productie?

In Romania, in hala noastra de productie din Ramnicu Valcea, echipamentele sunt asamblate cu profesionisti in domeniu. Va incurajam ca atunci cand va hotarati sa faceti o investitie intr-o spalatorie self service sa cereti o vizita in hala de productie a furnizorului de echipamente pentru a vedea la fata locului cum sunt asamblate echipamentele.

Daca sunteti interesati sa ne faceti o vizita ne gasiti pe strada Brajului la numarul 12 in Ramnicu Valcea. Avem ca vecini in dreapta Hypermarket Kaufland iar in stanga Flamicom – dealer Dacia-Reanult.

hala productie spalatorii Wash Italia vedere satelit
hala productie spalatorii Wash Italia vedere satelit
spalatorie self service non stop Ramnicu Valcea
spalatorie self service non stop Ramnicu Valcea

Furnizorul poate asigura logistica necesara operarii spalatoriei dupa darea in folosita?

Un aspect foarte important care trebuie luat in seama este reprezentat de asigurarea logisticii pentru operarea spalatoriei dupa darea ei in folosinta. Noi la Wash Italia, asiguram garantia echipamentelor, asiguram toata gama de detergenti (https://washromania.ro), piesele de schimb si consumabilele (https://piesespalatorie.ro) pentru operarea spalatoriei la cele mai inalte standarde. Detinem in permanenta stocuri de detergenti si stocuri si le putem furniza pe baza de abonamente sau la cerere.

depozit detergenti spalatorii auto
depozit detergenti spalatorii auto
DOSATRON D3RE2 in cutie
DOSATRON D3RE2 in cutie

Scrie un comentariu