Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.742204993 Lun-Vin 8.00AM - 18.00PM
Sistem complet spalatorie auto Linea Sport

Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service?

Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service depind in principal de numarul de piste necesare desfasurarii activitatii. De exemplu aveti nevoie de 2 piste (boxe) daca spalatoria pe care urmeaza sa o construiti este amplasata intr-o zona rurala, o benzinarie, intr-un service auto sau intr-o vulcanizare auto. Aveti nevoie de o splatorie cu 3 sau 4 piste daca aceasta este amplasata intr-un cartier de blocuri sau pe langa centrele comerciale mici. Pentru orasele mari sunt recomandate intre 4 si mai multe piste daca vorbim de zone cu trafic intens sau daca spalatoria va fi amplasata intr-un centru comercial de mari dimensiuni.

CALCULATOR PRET DESCHIDERE SPALATORIE SELF SERVICE

Pe site-ul nostru gasiti mai multe modele de spalatorii self service care sunt foarte configurabile in functie de dorintele clientului. Din acest motiv nu putem oferi un pret pentru spalatoriile self service pe care le oferim pe site dar daca aveti intrebari puteti cere o oferta de pret personalizata si un consultant va poate oferi toate raspunsurile de care aveti nevoie.

Un consultant Wash Italia va poate oferi un pret estimativ cu privire la constructia unei spalatorii auto self service dar va poate furniza si informatii utile la profitul unei spalatorii auto automate cu fise.

 

2 Comments

  • munteanu adrian spune:

    buna ziua! sunt interesesat de pretul unei spalatorii self service cu fise.care este pretul pentru o spalatorie cu doua piste?

  • David Alina spune:

    Buna ziua, ma intereseaza costurile pentru o spalatorie self service cu fise, cu 2 piste.

Leave a comment