Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun-Vin 8.00AM - 18.00PM

Constructii spalatorii self service in Cluj

Detalii si oportunitatile oferite de constructia unei spalatorii self service in Cluj

Judetul Cluj din centrul provinciei istorice Transilvania are o suprafata de 6.674 km² si aproape 700.000 de locuitori. Ocupa locul 4 in Romania dupa numarul de locuitori, aproape jumatate dintre acestia (320.000) avand domiciliul in municipiul Cluj-Napoca. Un oras cu o populatie de peste 300.000 de locuitori este ideal pentru deschiderea unei spalatorii self service pentru ca cererea a crescut datoria cresterii parcului auto.

Wash Italia este furnizorul de echipamente si consumabile de care aveti nevoie in Cluj. Putem furniza toate echipamentele, structura si toate consumabilele si piesele de schimb dupa punerea in functiune a spalatoriei.

spalatorie self service Wash Italia 4+1 piste spalare

Aveti nevoie de un consultant?

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati despre solutiile inovative propuse de firma noastra in domeniul splatoriilor automate sau a splatoriilor self service.

Ce solutii putem furniza pentru investitorii care doresc deschiderea unei spalatorii auto in Cluj?

Furnizam echipamente, consumabile, detergenti, instalatii si structuri metalice pentru spalatorii auto in Cluj

Va incurajam sa ne contactati pentru:

  • Constructia de spalatorii self service in Cluj
  • Spalatorii automate pentru camioane Cluj
  • Spalatorii automate fara perii Cluj
  • Spalatorii automate cu perii Cluj
  • Echipamente camera tehnica spalatorii self service Cluj
  • Structuri metalice pentru spalatorii self wash Cluj
  • Spalatorii tunel cu montaj in Cluj

Mai multe informatii despre constructia unei spalatorii in Cluj-Napoca

Pagini si informatii utile pentru constructia unei spalatorii self service (cu fise sau jetoane) in Cluj.

In cazul in care doriti sa deschideti o spalatorie self service in Cluj pentru un calcul grosso modo avem pregatit un calculator de pret pentru spalatorii self service. Suntem pregatiti sa construim spalatorii in toata Romania, inclusiv in judetul Cluj. Oferim echipamente si consumabile de cea mai buna calitate pe care le folosim si in spalatoriile proprii.

In general, perioada de recuperare a investitiei este de aproximativ 3 ani. Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service sunt in principal influentate de numarul de piste care se construiesc. Numarul de piste pentru deschiderea unei spalatorii depinde de vadul pe care il are locatia din CLUJ. Daca locatia se afla in apropierea unui centru comercial important (Iuliul Mall, VIVO! Cluj-Napoca, Platinia Shopping Center, Sigma Shopping Center) din Cluj-Napoca puteti deschide 3 4 5 piste. In articolul „Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service„, am scris mai multe despre dimensionarea viitoarei spalatorii.

Avem clienti multumiti in toata tara, dar cautam in continuare sa construim noi spalatorii, inclusiv in CLUJ. Oferim toata experienta acumulata de noi in ani de zile in industria spalatoriilor din Italia si Romania.

montaj sistem pompare self service

Scrie un comentariu