Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea +40.751259972 Lun-Vin 8.00AM - 18.00PM

Spalatorie modulara automata tip tunel

Spalatorie modulara tip tunel
touchscreen spalatorie automata

Touchscreen si butoane

Toate programele de spalat pot fi selectate de pe display-ul cu touch.

sistem remorcare din otel inoxidabil cu role

Sistem de remorcare din otel inoxidabil

Sistem de remorcare care trage vehiculele de rotile din fata prin statiile de spalare ale tunelului spalatoriei.

Viteza de tractare poate varia in functie de numarul de masini care trebuiesc spalate. Lungimea liniei de tractare depinde de lungimea tunelului si poate fi intre 10 si 53 de metri si poate tracta autovehicule cu anvelope de maxim 360 mm.

Platforma auto aliniere

Platforma auto-aliniere

Acest dispozitiv amplasat la intrare poate fi solutia pentru simplificarea accesului autovehiculelor in tunelul de spalare. Aceasta platforma pentru auto aliniere, ghideaza corect rotile vehiculului care urmeaza a fi spalat.

Dispozitiv spalare roti pentru spalatorie tip tunel

Dispozitiv pentru spalarea rotilor

Dispozitivul pentru spalarea rotilor este compus din doua perii laterale instalate pe sasiu, care sunt capabile sa adere perfect la profilurile vehiculului. Procesul de spalare este imbunatatit de miscarea rotativa a rotilor in timpul fazei de avans prin tunel.

Tot in aceasta faza este spalata zona inferioara a autovehiculului, barele de protectie si toate partile laterale inferioare. Inaltimea masini de spalat este de 1000 mm.

Grup de spalare cu 5 perii pentru tunel spalatorie

Grup de spalare cu 5 perii

Grupul de spalare cu perii este compus din 4 perii verticale si o perie orizontala care pot avea integrate dispozitive de spumare si lustruire. Se poate adauga si o a doua perie orizontala daca este nevoie si sistemul FAST TRUCK.

Primul perete de perii orizontale ale tunelului spalatorieri este destinat spalarii zonei frontale si laterale ale autovehiculului.

Peria orizontala spala capota, geamul din fata al masinii, partea superioara si usa compartimentului de incarcare. Cea de-a doua pereche de perii este dedicata spalarii partilor laterale si a partii din spate a masinii.

Toate periile sunt monitorizate electronic prin masurarea puterii active, care ajuta la adaptarea usoara la orice tip de profil pentru a optimiza gradul de eficienta.

Grupul de uscare al tunelului spalatoriei

Grupul de uscare

Grupul de uscare este compus dintr-o lama orizontala inclinata la 35 de grade si doua lame verticale.

Lama verticala din dreapta se apropie de autovehicul pentru a asigura o uscare optima.

portalul de uscare cu perii

Portalul de uscare

Eventualele picaturi care mai raman dupa uscarea prin ventilatoare sunt indepartate cu doua perii verticale si una orizontala. Periile de uscare sunt fabricate dintr-un material foarte absorbant textil, care creeaza un efect de lustruire a vopselei vehiculului prin rotatia lor.