├Än comuna C├órcea, l├óng─â Craiova, Dolj, gasiti o spalatorie self service pentru autoturisme si un portal automat Aquarama Startruck pentru masini mari – Kiss3 Truck&Car Wash. Amplasat─â strategic ├«n zona Metro, la adresa Str. Aeroportului 240, aceast─â sp─âl─âtorie reprezint─â punctul de referin╚Ť─â pentru cei ce ├«╚Öi doresc o cur─â╚Ťenie impecabil─â pentru autovehiculele lor.

masini la spalatoria self wash
spalare sub sasiu spalatorie automata camioane aquarama startruck

Wash Italia, compania din spatele acestui proiect, a adus un concept inovator ╚Öi extrem de eficient ├«n domeniul sp─âl─âtoriilor auto. Cu o investi╚Ťie considerabil─â ├«n tehnologie ╚Öi infrastructur─â, Kiss3 Truck&Car Wash pune la dispozi╚Ťie nu mai pu╚Ťin de 8 piste de sp─âlare pentru autoturisme ├«n regim self-service, dintre care 6 sunt acoperite ╚Öi 2 sunt ├«n aer liber. Aceast─â varietate de op╚Ťiuni permite clien╚Ťilor s─â aleag─â exact serviciile de care au nevoie pentru vehiculele lor.

8 boxe de spalare spalatorie self wash Craiova

Fiecare pistă de spălare este echipată cu 7 programe de spălare specializate, adaptate nevoilor variate ale mașinilor:

  1. Solu╚Ťie pentru jante: Pentru a reda str─âlucirea originar─â a jantelor.
  2. Solu╚Ťie ├«mpotriva insectelor: Pentru ├«ndep─ârtarea eficient─â a resturilor de insecte de pe caroserie.
  3. Spumă activă: O spumă puternică ce ajută la dizolvarea și îndepărtarea murdăriei.
  4. Super spum─â: Pentru o cur─â╚Ťare profund─â ╚Öi str─âlucire intens─â.
  5. Sp─âlare cu ├«nalt─â presiune cu ap─â dedurizat─â: Pentru ├«ndep─ârtarea reziduurilor greu de cur─â╚Ťat.
  6. Polish cu teflon: Pentru protec╚Ťie ├«mpotriva factorilor externi ╚Öi str─âlucire de lung─â durat─â.
  7. Cl─âtire cu ap─â osmoz─â: Pentru un rezultat impecabil, f─âr─â pete sau urme.
panou de comanda pista self service
7 programe de spalare pe fiecare pista

Aceste programe de sp─âlare sunt sus╚Ťinute de solu╚Ťii ╚Öi detergen╚Ťi de ├«nalt─â calitate de la Wash Italia, garant├ónd astfel o cur─â╚Ťenie eficient─â ╚Öi sigur─â pentru ma╚Öinile clien╚Ťilor. De exemplu, spuma activ─â utilizat─â este celebrul Bays Wash, produs preferat ├«n peste 100 de sp─âl─âtorii din ├«ntreaga ╚Ťar─â pentru puterea sa de cur─â╚Ťare ╚Öi rezultatele impecabile.

spuper spuma roz care nu pateaza
program super spuma roz

Pe l├óng─â piste, Kiss3 Truck&Car Wash ofer─â ╚Öi o serie de servicii complementare ├«n zona de servicii. Aici, clien╚Ťii pot folosi aspiratoarele ╚Öi instala╚Ťia de aer comprimat. De asemenea, o perie pentru covorase este disponibil─â pentru cei ce doresc un interior impecabil.

jetoniere instalate pentru spalatorie self service 8 boxe

Pentru autovehiculele de mari dimensiuni, cum ar fi camioanele, autobuzele ╚Öi autocarele, Kiss3 Truck&Car Wash pune la dispozi╚Ťie un portal automat cu perii. Acesta asigur─â o sp─âlare complet─â ╚Öi eficient─â, men╚Ťin├ónd standardele ├«nalte de cur─â╚Ťenie ╚Öi igien─â indiferent de dimensiunea vehiculului.

spalatorie automata camioane aquarama startruck instalata la craiova
portal automat cu perii pentru camioane

├Än concluzie, Kiss3 Truck&Car Wash este alegerea ideal─â pentru cei ce ├«╚Öi doresc o experien╚Ť─â de sp─âlare auto f─âr─â compromisuri. Cu tehnologie de v├órf, programe specializate ╚Öi o echip─â dedicat─â, aceast─â sp─âl─âtorie reu╚Öe╚Öte s─â ofere nu doar o cur─â╚Ťenie impecabil─â, ci ╚Öi o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi eficient─â pentru to╚Ťi clien╚Ťii s─âi.