Unic importator in Romania pentru spalatoriile automate Aquarama

aquarama logo

Unic importator in Romania

aquarama logo
Spalatorie Automata Aquarama Stargate S4

Stargate S4

Este proiectată pentru a îndeplini standardele ridicate în domeniul spălării auto automate. Aquarama Stargate S4 reprezintă soluția ideală pentru cei care caută performanță și eficiență în spălarea auto automatizată.

Stargate S6

Aquarama Stargate S6 redefinește experiența spălării auto automate, oferind o combinație perfectă între performanță și versatilitate.

Spalatorie Automata Aquarama Stargate S4
Aquarama Stargate S7

Stargate S7

Aquarama Stargate S7 este alegerea ideală pentru cei care caută un echilibru perfect între adaptabilitate, performanță și eficiență în spălarea auto automată.

Stargate S8

Aquarama Stargate S8 redefineste standardele în spălarea auto automată, îmbinând modernitatea cu un design futurist, dinamic, evidențiindu-se prin linii clare care definesc portalele de spalare Aquarama.

Aquarama Stargate S8
Aquarama Stargate S10

Stargate S10

Noul design Hi-Line privește către viitor, îndeplinind în același timp cerințele estetice și funcționale.

Stargate S11

Aquarama Stargate S11 redefinește standardele în spălarea auto automată, oferind o experiență de curățare de vârf.

aquarama stargate S11
aquarama stargate sh11

Stargate SH11

Aquarama Stargate SH11 redefinesc conceptul de spălare auto automată, integrând tehnologii avansate pentru a oferi o curățare completă și eficientă a vehiculului.

Stargate S111

Aquarama Stargate S111 oferă o performanță excepțională, beneficiind de tehnologia avansată a celor șapte convertizoare de frecvență, care asigură un mișcare rapidă și liniară pentru o spalare precisa pe toate părțile vehiculului.

Aquarama Stargate S111
Aquarama Stargate SHP

Stargate SHP

Aquarama Stargate SHP redefinește conceptul de spălătorie auto automata, renunțând la perii și optând pentru un sistem avansat de jeturi de înaltă presiune, garantând o curățare eficientă și delicată.

Contact

Ne gasiti de luni pana vineri, intre orele 10 si 17, la sediul nostru din Ramnicu Valcea sau la numarul de telefon de mai jos.