Unic importator in Romania pentru spalatoriile automate Aquarama

aquarama logo

Unic importator in Romania

aquarama logo
Spalatorie Automata Aquarama Stargate S4

Stargate S4

Este proiectat─â pentru a ├«ndeplini standardele ridicate ├«n domeniul sp─âl─ârii auto automate. Aquarama Stargate S4 reprezint─â solu╚Ťia ideal─â pentru cei care caut─â performan╚Ť─â ╚Öi eficien╚Ť─â ├«n sp─âlarea auto automatizat─â.

Stargate S6

Aquarama Stargate S6 redefine╚Öte experien╚Ťa sp─âl─ârii auto automate, oferind o combina╚Ťie perfect─â ├«ntre performan╚Ť─â ╚Öi versatilitate.

Spalatorie Automata Aquarama Stargate S4
Aquarama Stargate S7

Stargate S7

Aquarama Stargate S7 este alegerea ideal─â pentru cei care caut─â un echilibru perfect ├«ntre adaptabilitate, performan╚Ť─â ╚Öi eficien╚Ť─â ├«n sp─âlarea auto automat─â.

Stargate S8

Aquarama Stargate S8 redefineste standardele ├«n sp─âlarea auto automat─â, ├«mbin├ónd modernitatea cu un design futurist, dinamic, eviden╚Ťiindu-se prin linii clare care definesc portalele de spalare Aquarama.

Aquarama Stargate S8
Aquarama Stargate S10

Stargate S10

Noul design Hi-Line prive╚Öte c─âtre viitor, ├«ndeplinind ├«n acela╚Öi timp cerin╚Ťele estetice ╚Öi func╚Ťionale.

Stargate S11

Aquarama Stargate S11 redefine╚Öte standardele ├«n sp─âlarea auto automat─â, oferind o experien╚Ť─â de cur─â╚Ťare de v├órf.

aquarama stargate S11
aquarama stargate sh11

Stargate SH11

Aquarama Stargate SH11 redefinesc conceptul de sp─âlare auto automat─â, integr├ónd tehnologii avansate pentru a oferi o cur─â╚Ťare complet─â ╚Öi eficient─â a vehiculului.

Stargate S111

Aquarama Stargate S111 ofer─â o performan╚Ť─â excep╚Ťional─â, beneficiind de tehnologia avansat─â a celor ╚Öapte convertizoare de frecven╚Ť─â, care asigur─â un mi╚Öcare rapid─â ╚Öi liniar─â pentru o spalare precisa pe toate p─âr╚Ťile vehiculului.

Aquarama Stargate S111
Aquarama Stargate SHP

Stargate SHP

Aquarama Stargate SHP redefine╚Öte conceptul de sp─âl─âtorie auto automata, renun╚Ť├ónd la perii ╚Öi opt├ónd pentru un sistem avansat de jeturi de ├«nalt─â presiune, garant├ónd o cur─â╚Ťare eficient─â ╚Öi delicat─â.

Contact

Ne gasiti de luni pana vineri, intre orele 10 si 17, la sediul nostru din Ramnicu Valcea sau la numarul de telefon de mai jos.