Spalatorii Self Service

Suntem producatori de echipamente pentru spalatoriile self service iar in parteneriat cu Aquarama Italia furnizam structuri metalice de calitate, cu impact vizual deosebit care contribuie semnificativ la succesul afacerii dumneavoastra.

Garantia noastra sunt cele peste 150 de spalatorii livrate la cheie, numai in Romania.

Echipamentele si instalatiile livrate sunt aceleasi pe care le folosim cu succes in spalatoriile proprii.

garantata wash italia

Peste 150 de spalatorii self service construite in Romania

garantata wash italia

Cere oferta pentru spalatorie auto self service de la Wash Italia

Datele din acest formular le folosim doar ca sa va putem raspunde la intrebari sau la solicitarile transmise. Nu impartasim datele dumneavoastra cu nici o alta entitate si nu le vom folosi pentru a va transmite mesaje cu oferte nesolicitate.

spalatoria Bubble Wash Dragasani

Ce va putem oferi?

Toate echipamentele si instalatiile profesionale de care aveti nevoie intr-o spalatorie self service pe care o predam „la cheie”. Asiguram montajul instalatiilor in locatie, montajul structurilor metalice, punerea in functiune si oferim garantie pentru lucrarile executate.

Totodata va punem la dispozitie toata experienta noastra rezultata din exploatarea propriilor spalatorii auto si toata gama de piese de schimb, consumabile si solutii de spalare.

Ce avantaje ofera constructia unei spalatorii self service?

Pentru investitor si viitorul proprietar

  • Este o investitie sigura care poate fi recuperata in 2-4 ani, in functie de numarul de boxe de spalare si de vadul pe care spalatoria il are.
  • Spalatoriile auto self service pot functiona fara personal specializat. Sunt eliminate toate cheluielile aferente salariilor spalatorilor auto precum si toate problemele legate de forta de munca care apar in spalatoriile manuale.
  • Nu veti avea probleme cu cash-flow-ul. Plata serviciilor din spalatoriile self service se face inainte de catre clienti pentru achizitionarea jetoanelor (fiselor) sau pentru achizitionarea cardurilor de fidelitate.
  • Echipamentele Wash Italia sunt construite cu piese de calitate, achizitionate de la producatori cu traditie, care asigura functionarea spalatoriei 24/7/365 in regim intensiv.

Pentru clientii spalatoriei

  • Spalatoriile self wash sunt atat de populare printre clienti in primul rand datorita costurilor reduse cu care isi pot spala masinile.
  • Acest tip de spalatorii auto au program non stop si sunt deschise tot timpul anului.
  • Timpii de asteptare pentru intrarea pe pistele de spalare sunt aproape zero sau sunt timpi de asteptare foarte scurti in comparatie cu spalatoriile manuale.
  • Timpii de spalare sunt foarte scurti si depind foarte mult de gradul de murdarie al automobilului. Daca automobilul este doar prafuit timpul de spalare este foarte scurt.
  • Multi dintre clientii spalatoriilor self wash sunt foarte bucurosi ca isi pot spala masina asa cum doresc.

Spalatorii Self Service construite de Wash Italia in Romania

Am construit in Romania peste 150 de spalatorii self service, insumand peste 600 de boxe de spalare.

Harta spalatoriilor self service construite de Wash Italia
toata gama de detergenti

Detergenti si solutii de spalare

In parteneriat cu Daerg Chimica care produce si exporta produse chimice in toata lumea, WASH ITALIA va poate pune la dispozitie toate produsele necesare pentru buna functionare a spalatoriei dumneavoastra. Putem asigura pentru spalatoria dumneavoastra din stoc sau la comanda toata gama de detergenti si solutii de spalare.

Spalatorii Self Service livrate „la cheie” pentru clientii Wash Italia

Contact

Ne gasiti de luni pana vineri, intre orele 10 si 17, la sediul nostru din Ramnicu Valcea sau la numarul de telefon de mai jos.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top