În orasul Râmnicu Vâlcea, pe Strada Barajului nr. 12, se găsește Spălătoria Auto Toricanii, un punct de referință pentru cei care caută servicii de spălare auto de calitate. Recent, spălătoria și-a consolidat reputația prin instalarea celei mai noi tehnologii în domeniu – spălătoria automată cu perii Aquarama Stargate S10.

Porsche Taycan Turbo S in spalatoria automata cu perii

Aquarama Stargate S10 se remarcă prin designul său futurist și dinamic, oferind o experiență vizuală captivantă pentru clienți.

Spalatorie Automata cu Perii Aquarama Stargate S10

Cu două panouri LED verticale și unul orizontal, acest portal automat de spălare auto aduce un plus de eleganță și modernitate întregului proces de spălare. Luminozitatea Hi-Lights integrate în partea de sus străpung întunericul, oferind un spectacol luminos garantat.

Pe lângă aspectul său estetic, Aquarama Stargate S10 oferă și funcționalitate de top

Porsche Taycan Turbo S

Reprezentările grafice și textuale ale etapelor de spălare, funcțiile semaforului de poziționare și comunicările personalizabile de către client satisfac cerințele de practicitate și claritate. Acestea permit clienților să se bucure de o experiență relaxantă și eficientă în timp ce își spală mașina.

În plus, Spălătoria Auto Toricanii oferă și alte servicii de spălare auto pentru a satisface toate nevoile clienților săi. Portalul pentru spălarea autovehiculelor mici Aquarama Stargate S111 și cele 6 piste de spălare self-service recent retehnologizate completează gama diversificată de opțiuni disponibile.

Porsche Tycan Turbo S la spalatoria automata cu perii

Această investiție în tehnologia de vârf în domeniul spălătoriilor automate reflectă angajamentul Spălătoriei Auto Toricanii de a oferi clienților săi cele mai bune servicii și experiențe. Avantajele unei astfel de investiții sunt evidente pentru clienți – o mașină spălată rapid și fără efort, posibilitatea de a rămâne în mașină și de a citi e-mailuri sau de a vorbi la telefon în timpul spălării, precum și asigurarea plecării cu o mașină curată și strălucitoare.

Cere oferta pentru Spalatorii Automate de la Wash Italia

Datele din acest formular le folosim doar ca sa va putem raspunde la intrebari sau la solicitarile transmise. Nu impartasim datele dumneavoastra cu nici o alta entitate si nu le vom folosi pentru a va transmite mesaje cu oferte nesolicitate.