Atunci cand se realizeaza un plan de afaceri pentru constructia unei spalatorii self service trebuie avute in vedere si consumabilele si detergentii pe care ii vom folosi pentru a spala autoturismele care vor trece pragul spalatoriei.

Inevitabil prima intrebare care ne vine in minte este ÔÇťCare este cantitatea de spuma activa necesara pentru o spalatorie self service?ÔÇŁ.┬áCantitatea de┬áspuma activa┬á(detergent pentru prespalare) depinde in primul rand de traficul pe care il are spalatoria si de concentratia servita clientilor preparata in Dosatron (aparatul care face dozajul spumei).

Cum firma noastra detine propriile spalatorii in care folosim spuma activa importata din Italia va putem spune ca in cazul unei spalatorii self service cu 8 piste folosim aproximativ 40 de bidoane de spuma activa Bays Wash intr-o luna.

40 bidoane x 25 kg = 1000 kg de spuma activa / luna pentru 8 piste

Dosatron-ul din spalatoria noastra este setat pentru a folosi 1,5 litri de spuma activa la 100 de litri de apa.

De aici se pot face diverse calcule necesare unui plan de afaceri. Acesata cantitate poate varia destul de mult daca luna respectiva este o luna ploioasa sau din diverse alte cauze dar grosso modo cam atat detergent este consumat intr-o spalatorie self service cu 8 piste intr-un interval de o luna.

Trebuie avut in vedere ca pe langa spuma activa spalatoriile self service ofera adesea si alte functii asa cum ar fi programul pentru ceara sau programul pentru curatarea jentilor. Aceste programe presupun utilizarea suplimentara a altor tipuri de solutii cum ar fi ceara pentru instalatii self service NEPTUNE de la noi.

Toate solutiile prezentate in pagina noastra sunt solutii de calitate pe care le folosim in spalatoriile proprii si care ne asigura clienti multumiti care revin in spalatoriile noastre.