De foarte multe ori cautam “cea mai buna spuma activa” dar trebuie stiut ca spuma este de fapt un detergent pentru prespalare care are o compozitie chimica diferita in functie de destinatia acestuia. Cel mai adesea spuma activa contine combinatii chimice de substante curatitoare active care ajuta la indepartarea diferitelor forme de murdarie de pe autoturisme. Din aceasta cauza cea mai buna spuma este spuma care reuseste sa indeparteze aceasta murdarie si care nu afecteaza elementele caroseriei, mai ales elementele nichelate.

Sunt destul de multe articole pe web care atentioneaza utilizatorul din spalatoriile self service cu privire la afectarea elementelor nichelate, a accesoriilor masinii sau care deterioreaza si matuiesc chederele. Spuma activa comercializata de firma noastra nu afecteaza aceste elemente si vine cu certificat de garantie.

Spuma Wash Romania este sigura pentru masinile care trec pragul spalatoriei mele?

Da. Zilnic folosim acesti detergenti in spalatoriile proprii pentru a spala mii de masini si mai presus de toate producatorul are o traditie de peste 30 de ani in aceasta industrie.

Spuma activa de la Wash Romania este biodegradabila?

Biodegrabilitatea reprezinta capacitatea spumei aflata in apele reziduale de a se descompune sub actiunea oxigenului si a microorganimelor. Spuma activa si detergentii furnizati de Wash Romania sunt biodegradabili.

Nu spunem ca spuma comercializata de noi este cea mai buna dar va asiguram ca este o spuma de calitate! Va incurajam sa o incercati si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru a gasii solutii pentru spalatoria dumneavoastra.