Spuma activa folosita in spalatoriile manuale, automate sau in spalatoriile self service este practic un detergent profesional pentru spalarea autovehiculelor. Fie ca vorbim despre motocilete, camioane sau autovehicule mici trebuie sa stim ca toate spalatoriile folosesc acesti detergenti pentru a prespala exterioarele acestora.

In functie de rezultatul pe care dorim sa il obtinem si de calitatea oferita clientilor spuma activa poate fi de mai multe feluri:

  • spuma activa pentru uz general
  • spuma activa speciala pentru spalatorii self service
  • spuma activa pentru iarna
  • spuma activa potrivita pentru masini de epoca, motociclete si masini sport
  • spuma activa pentru spalarea camioanelor, furgonitelor si a vehiculelor cu prelata
  • spuma cu actiune de lustruire a suprafetelor pe care este aplicata

Un aspect foarte important care trebuie avut in vedere se refera la dozajul care trebuie folosit atunci cand este folosita si trebuie facut in conformitate cu specificatiile oferite de producator pentru a nu afecta elementele caroseriei sau a ornamentelor cromate si zincate de pe masina.

Firma noastra poate furniza toata gama de detergenti pentru prespalarea tuturor masinilor care intra in spalatoria dumneavoastra. Toata gama de spuma activa este importata din Italia si provine de la producatori care au o experienta de peste 30 de activitate. Putem garanta calitatea detergentilor si prin faptul ca zi de zi folosim acesti detergenti in spalatoriile proprii pentru clientii nostri.

Dorim sa ne extindem reteaua de spalatorii pentru care furnizam produsele noastre si din acest motiv acordam o atentie deosebita atunci cand preluam comenzile. Daca aveti intrebari care privesc calitatea si detaliile tehnice pentru spuma activa pe care o putem livra nu ezitati sa contactati un reprezentat al firmei noastre.