Sunteti in cautarea unui furnizor de detergenti auto profesionali pentru spalatoria dumneavoastra? Ati ajuns unde trebuie. Firma noastra este importator de detergenti profesionali pentru spalatoriile auto din Italia. Furnizorii nostri din Italia sunt producatori cu o experienta de peste 30 ani care asigura calitatea produselor livrate.

Suntem interesati de colaborare cu spalatorii auto din toata Romania pentru care sa asiguram la preturi de importator toata gama sau o parte din necesarul de detergenti auto.

Spalatoria dumneavoastra auto poate atrage noi clienti daca folositi detergenti de calitate. In Romania si peste tot in lume la succesul unei afaceri contribuie foarte mult si marketingul prin intermediul clientilor (word of mouth pe romaneste “din gura in gura”). Atunci cand folositi detergenti profesionali de calitate masinile spalate arata impecabil iar clientul este multumit. Atunci cand clientii sunt multumiti este foarte probabil sa obtineti recomandari din partea lor.

Daca ati ajuns in aceasta pagina probabil sunteti in cautarea unui furnizor de solutii de spalare de calitate. Noi suntem aici ca sa va ajutam. Nu ezitati sa contactati un consultant care sa va indrume in alegerile pe care doriti sa le faceti.